Małgorzata Śmigielska-Matulaniec

Urodziłam się w Szczecinie i z tym miastem związałam swoje życie zawodowe i rodzinne. Z wykształcenia jestem psychoterapeutką, położną, pedagogiem, socjologiem. Przez kilkanaście lat pracowałam w służbie zdrowia. Obecnie pracuję w Miejskim Ośrodku Pomocy Rodzinie, prowadzę Punkt Konsultacyjny ds. Uzależnień i Przemocy w Rodzinie , jestem mediatorem rodzinnym, wykładowcą. Pracuję społecznie jako przewodnicząca związku zawodowego OPZZ „Konfederacja Pracy” przy MOPR w Szczecinie, wiceprzewodnicząca Zarządu Województwa Zachodniopomorskiego OPZZ Konfederacja Pracy. Od kilkunastu lat pracuję w Gminnej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych, działam w stowarzyszeniach niosących pomoc ludziom w trudnych sytuacjach życiowych. Swój czas dzielę pomiędzy pracę zawodową, działalność społeczną, przyjaciół i moją rodzinę. Jestem córką kochających rodziców, szczęśliwą mężatką i mamą trzech wspaniałych synów. Od niedawna również babcią.

* wszystkie pola są wymagane

• B
  • C